fbpx

Werken bij Hamer

Hamer, een familiebedrijf dat al 80 jaar bestaat, stelt in totaal ruim 500 mensen tewerk in 4 vestigingen. Als familiebedrijf wordt Hamer gekenmerkt door de wederzijdse betrokkenheid tussen bedrijf en werknemers en de snelle besluitvorming.

Werken bij Hamer heeft vele voordelen

Hieronder noemen we er een paar:

  • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk
  • Een goed salaris, aangepast aan de functie
  • Extralegale voordelen, zoals pensioensparen, maaltijdvergoeding, hospitalisatieverzekering…
  • 32 vakantiedagen (20 snipperdagen, 12 adv-dagen)
  • Een uitstekend veiligheidsbeleid en goed gereedschap, werkkleding en beschermingsmiddelen
  • Een eigen opleidingscentrum, we stimuleren onze mensen om te leren en betalen je opleiding

Hamer is zeker geen dertien-in-een-dozijn-werkgever

Onze huidige algemeen directeur Fons Jans kent zijn medewerkers bij voornaam en zijn deur staat altijd open. Omgekeerd staat ook iedereen klaar om te helpen als dingen buiten het dagelijkse werk moeten gebeuren. Die inzet van beide kanten maakt veel mogelijk.

Het credo van Fons is: alles in eigen beheer. Daardoor is Hamer in relatief korte tijd uitgegroeid tot een technisch bedrijf met een brede waaier aan diensten dat zijn klanten van A tot Z ontzorgt.

Dagje meelopen

Van job veranderen brengt heel wat onzekerheden met zich mee. Past het bedrijf wel bij mij? Heerst er wel een goede sfeer onder de collega’s? Wie worden mijn collega’s? Is de koffie wel lekker? Je hebt ongetwijfeld heel veel vragen en twijfels. Daarom kun je bij ons, als je dat wilt, altijd een dagje (of een deel daarvan) meelopen. Even de sfeer opsnuiven, kijken hoe het er in echt aan toe gaat, wat het werk inhoudt, hoe de afdeling functioneert en het allerbelangrijkste: of de job echt wel jouw ding is.

Dus… zie je bij ons een vacature die je interesseert, neem dan contact met ons op en vraag of je een dag of dagdeel kunt meelopen. Daar hebben we allebei baat bij!

Waarom is het zo leuk om bij Hamer te werken?

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid wat betreft de manier waarop je je werk uitvoert. Die zelfstandigheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Het feit dat we als bedrijf in beweging zijn, schept ook veel kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen.

Veilige werkomgeving

Veiligheid is bij Hamer van het allergrootste belang. Onze KAM-manager en haar team organiseren regelmatig bijeenkomsten over veiligheid en we geven regelmatig veiligheidstrainingen en -cursussen: van werken met brandstoffen of hefmiddelen tot reanimatie. We besteden ook veel aandacht aan de gezondheid van onze medewerkers. Zo hebben we een eigen Fit & Vitaal-programma en organiseren we jaarlijks een medisch onderzoek.