fbpx

Nieuwe Snel Tank voor Dalhuisen Heerde

Medio oktober is Hamer begonnen met de nieuwbouw van een tankstation voor Dalhuisen in Heerde. Dalhuisen is aanbieder van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Daarnaast hebben ze verschillende tankstations. In Heerde gaan ze een nieuw onbemand tankstation bouwen volgens het Snel Tank concept. Dit concept staat voor tanken volgens de vier pijlers; Snel, Simpel, Veilig en Voordelig. De locatie zit vlak naast de A50. Met deze nieuwe locatie wordt het netwerk van Dalhuisen uitgebreid naar 16 stations verdeelt over Nederland.

ContrAll Projectrealisatie is verantwoordelijk voor de projectbegeleiding. Zij verzorgen het complete traject vanaf de vergunningsaanvraag tot en met de oplevering.

Hamer is bij dit project hoofdaannemer en verantwoordelijk voor de complete ondergrondse tankinstallatie, elektra en civiele werkzaamheden. Er worden twee ondergrondse tanks geplaatst waarin verschillende producten worden opgeslagen. Naast de conventionele producten als Euro95, Super Plus 98 en diesel zal er ook AdBlue en GoodFuels HVO100 worden verkocht. GoodFuels HVO100 is een CO2-neutraal alternatief voor diesel.

Met het oog op de toekomst worden er ook voorzieningen aangelegd voor elektrisch laden. Er komen in totaal vier opstelplaatsen voor elektrisch laden en vier voor fossiele brandstoffen. Voor vrachtwagens is er een speciale tankstraat ingericht waar diesel, GoodFuels HVO100 en AdBlue kan worden getankt. Bij de nieuwbouw is een technische kamer geplaatst. Deze is in onze prefab-hal ingericht en geïnstalleerd en op locatie kant en klaar aangesloten. In de technische ruimte zitten alle technische componenten van het station zoals de hoofdstroomaansluiting, lekdetectiesystemen en het registratiesysteem van de pompen.

Samenwerking
Hamer en Dalhuisen werken al jaren samen tot grote tevredenheid van beide partijen. De afgelopen jaren hebben wij voor alle tankstations van Dalhuisen de 15 jaarlijkse tankkeuring mogen uitvoeren. Ook waren we betrokken bij de bouw van de nieuwe Snel Tank van Dalhuisen in Epe.

IMG_4588
IMG_4641
IMG_4969
IMG_4996
IMG_5097
IMG_5104
IMG_5118
IMG_5119