fbpx

HECTRONIC

Tankautomaten en tankinhoudmeetsystemen van Hectronic® zijn ‘state of the art’ en voldoen aan de hoogste eisen. En ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Daarom hebben wij, als toonaangevend installateur van brandstofinstallaties en alles wat daarbij komt kijken Hectronic in het assortiment opgenomen. Van eenvoudige tankautomaten met magneetpasjes of contactloze transponderbediening tot geavanceerde systemen voor wireless tanken met volautomatische registratie van voertuiggegevens, kilometerstanden, chauffeurs- en tankgegevens. U vindt bij ons altijd de beste oplossing. Systemen met MID-certificering of systemen geschikt voor wasstraat- of vloeistoffenregistratie in autowerkplaatsen, onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

Hectronic Optilevel tankinhoudsmeting is op tankstations niet meer weg te denken. De sondes in de tanks zijn geheel elektronisch (zonder vlotters en dergelijke) en meten exact de inhoud van de tank, de waterhoogte onder in de tank en de temperatuur van het product. Service en onderhoud zijn niet nodig: ‘just install and forget’. Optilevel wordt gekoppeld aan uw POS of tankautomaat of via datacommunicatie aan uw computer op kantoor. U bent op elk moment op de hoogte van uw voorraden. Vele tienduizenden sondes zijn er wereldwijd geïnstalleerd.
Hectronic sensoren worden gebruikt in moderne elektronische overvulbeveiligingen in tanks en als het gaat om low en high level signalering in brandstoftanks en in de industrie.

Bekijk hieronder de video om een impressie van Hectronic te krijgen.