fbpx

Alles in eigen beheer

De middelen om het werk uit te voeren, voeren we in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en efficiënter werken. De digitale pen is inmiddels goed ingeburgerd bij onze servicemonteurs in het veld: na het voltooien van de job wordt de werkbon onmiddellijk digitaal doorgestuurd naar onze serviceafdeling. Zij kunnen, waar nodig, vervolgacties lanceren, planningen maken en u informeren. Ook kunt u als klant via de Hamer Cloud de planning, voortgang, werkbonnen, enz. raadplegen, zodat u in real-time op de hoogte bent van de status van uw project.

Logistiek concept

Het logistieke concept van Hamer omvat inkoop, een modern magazijn en het HGS Hamer Gereedschap Service. Een team ervaren inkoopspecialisten is verantwoordelijk voor de inkoop van alle materialen en diensten. Hiervoor werken zij nauw samen met kritisch geselecteerde leveranciers die zoveel mogelijk betrokken worden bij de bedrijfsprocessen van Hamer. Op die manier kunnen wij efficiënt werken en snel inspelen op specifieke wensen van onze klanten. Leveranciers worden geselecteerd op basis van een aantal criteria waarvan prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste zijn. Innovatief vermogen en aandacht voor duurzaamheid zijn ook belangrijke selectiecriteria. Onze leveranciers worden jaarlijks beoordeeld op hun prestaties.

Hamer Gereedschap Service

Hamer heeft een zeer ruime waaier aan gereedschappen en materieel voor eigen gebruik en voor verhuurdoeleinden: handgereedschappen, hijs-, klim- en afzetmaterialen… te veel om op te noemen. Onze eigen gereedschapsservicedienst zorgt voor het beheer, de reparaties, de keuring en de certificering van al deze gereedschappen. Ook de jaarlijkse (elektrische) gereedschapskeuringen gebeuren door onze gereedschapsservice zelf. HGS Hamer Gereedschap Service onderhoudt, keurt en certificeert ook gereedschap voor derden.

Prefab

We kunnen prefab installaties en tankopbouw in huis uitvoeren onder ideale omstandigheden. We beschikken over een bovenloopkraan, waarmee we snel en veilig grote installatiedelen kunnen verplaatsen, laden en lossen.

Vervoer

Alle voor een opdracht benodigde materialen en alle prefabmateriaal vervoeren we via eigen transport naar onze werven in binnen- en buitenland. Dat biedt ons een maximale flexibiliteit.