Hamer België levert opnieuw 2 unieke op maat gemaakte elektrische voertuigen voor NMBS en een brandstof recuperatietank.

Hamer België levert opnieuw 2 unieke op maat gemaakte elektrische voertuigen voor NMBS en een brandstof recuperatietank.

Deze 2 voertuigen worden ingezet in de nieuwe tractiewerkplaats te Melle, ofwel om alle verschillende oliën te verversen die op een locomotief aanwezig zijn en een multiproduct voertuig om alle verschillende

vloeistoffen vlot tot aan de werklocatie te vervoeren. 

Hamer heeft deze voertuigen elektrisch aangedreven voorzien op vraag van de klant en de installatie opgebouwd volgens de strengste veiligheids en milieu eisen.

In eerdere fase leverde Hamer België een 10000l brandstoftank met installatie voor het verwijderen van de diesel uit de locomotieven en indien gewenst na onderhoud van deze locomtieven de brandstof terug volledig gefilterd terug te tanken.

Met deze levering onderscheidt Hamer België zichzelf nogmaals als totaal leverancier voor uw werkplaatsinrichting en brandstofverdeling, geen enkele vraag is voor ons te gek want meedenken zit in ons DNA!

 
Stijn Matthé