fbpx

Vol energie ondernemen

Shell had op 6 juli 1200 leveranciers uitgenodigd voor de ‘Shell Supplier Conference’, een netwerkevent in de Fabrique te Maarssen. Het thema was: Vol energie ondernemen’’ en het hele event stond in het teken van de energietransitie.

Hamer was door Shell uitgenodigd om, als exposant, haar duurzame activiteiten op het gebied van mobiliteit te presenteren.

Deze uitnodiging hebben we met beide handen aangegrepen omdat we graag willen laten zien wat Hamer te bieden heeft in de energietransitie en dat we zeer brede en complete expertise op het gebied van duurzame oplossingen hebben waar we opdrachtgevers mee kunnen helpen.

Niet alleen op het gebied van nieuwe brandstoffen zoals LNG, GTL, HVO, waterstof en elektrisch laden maar ook op het gebied van warmtepompen, warmteterugwinning, energiezuinige verlichting,  etc. van ontwerp naar realisatie en service/onderhoud.

Het netwerk event was niet alleen inspirerend maar heeft ons ook interessante contacten opgeleverd waarmee we afspraken gemaakt hebben.

Wilt ook u meer weten over de mogelijkheden die Hamer u kan bieden met betrekking tot de energietransitie stuur dan een mail naar info@hamer.net of bel: 055-5777200.