fbpx

MCS Sapphire Lite

Brandstofbeheerterminals voor AdBlue units en bovengrondse tanksets

Hamer heeft voor elk marktsegment en/of toepassing een oplossing, ook op het gebied van tankautomaten. Voor AdBlue units en bovengrondse tanksets hebben we nu een mooie toevoeging in de vorm van de MCS uit Denemarken.

MCS produceert brandstofmanagementsystemen en gerelateerde producten die wereldwijd toegepast worden in transport & logistiek ondernemingen, vliegvelden en havens.

De MCS Sapphire Lite is een brandstofbeheerterminal op instapniveau die gebruik maakt van contactloze technologie. De terminal heeft een hoge capaciteit en is zowel online als offline beschikbaar. Tevens heeft deze terminal de mogelijkheid om aan 2 pompen verschillende producen te tanken.

De Sapphire Lite oplossing biedt kosteneffectief brandstofbeheer en is volledig compatibel met brandstofmeters die de RS232- en RS485- interfaces gebruiken.

Online tool voor Sapphire Lite

Voertuig, bestuurder en voorraad zijn inzichtelijk via de beveiligde MCS Connect website.

DE MCS Connect website is een geld besparende zakelijke tool, beschikbaar in 3 competitief geprijsde versies en voorzien van gebruiksvriendelijke overzichten en controle middelen.