fbpx

Hamer bouwt 2e helft 2022 weer een aantal Shell shops om tot Shell Café

De afgelopen twee jaar heeft Hamer vier Shell locaties verbouwd volgens het Highway 2.0 concept. Met dit nieuwe shopconcept heeft Shell een nieuwe definitie neergezet van het woord ‘pompstation’. Bij de Shell Café Espressobar kunnen bezoekers terecht voor de nieuwste koffiespecialiteiten, huisgemaakte yoghurt granola’s en vers belegde bagels.

En dat hebben we gevierd met een feestelijke BBQ

Op donderdag 25 augustus trapten we samen met aannemer Stamhuis, Aecom Projectmanagement en Shell zelf, onder het genot van een barbecue, de volgende fase af. Shell heeft namelijk weer een aantal locaties aangewezen die wij, samen met Stamhuis, gaan ombouwen naar het nieuwe shopconcept.

Ook voor deze locaties verzorgt Hamer de complete elektrische installaties, de zwakstroom-data-bekabeling voor de camera’s en het alarm. Tevens leveren en monteren we de verlichting en installeren we de HVAC-installatie inclusief afzuigkanalen. De HVAC-installatie is energiezuinig en duurzaam omdat er geen gebruik wordt gemaakt van gas. Voor het verwarmen en koelen van de shops maken we gebruik van een all-electric warmtepompsysteem.

We zijn er trots op dat we voor Shell ook deze nieuwe Shell Cafés mogen helpen realiseren.