fbpx

Fonkelnieuwe machine- en autowerkplaats voor Mechielsen te Oldenhove

Afgelopen vrijdag 17 januari en zaterdag 18 januari deed Mechielsen Oldehove BV de grote loodsdeuren open van het familiebedrijf dat al sinds 1963 in Noord-Nederland gevestigd is.

Tijdens de open dagen konden bezoekers o.a. een kijkje nemen in de fonkelnieuwe machine- en autowerkplaats waar Hamer de lucht, olie- en  lasdamp/uitlaatgasafzuigingsinstallaties heeft mogen verzorgen.

In het ontwerp en de uitvoering van de installaties is vooral op de wensen van de opdrachtgever ingespeeld. Denk hierbij aan het, qua equipment, uiterst flexibel inrichten van de werkplaats waar ook geen vaste werkplekken zijn voorzien. Mechielsen heeft zeer uiteenlopende werkzaamheden. De ene dag onderhoudt een monteur een 50 tons rupskraan en morgen repareert hij een servicebus. Daarvoor is een grote mate van flexibiliteit in de werkplaats vereist.

Informatie over Mechielsen Oldehove BV

Mechielsen Oldehove BV is een dienstverlenend bedrijf dat zich kenmerkt door activiteiten op het gebied van landbouw, veeteelt, weg-, water- en utiliteitsbouw, op- en overslag, transport en recycling.

Een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf is de verhuur van grondverzetmaterieel aan derden.

6
1
2
3
5
7