fbpx

10 en 11 november Tankstation Vakbeurs

Op woensdag 10 en donderdag 11 november kunt u ons vinden op de Tankstation Vakbeurs 2021.
Wij heten u graag welkom op onze stand, nummer T.621.
Als primeur hebben wij de Eco-Runner van de TU Delft op onze stand! Het Eco-Runner Team Delft en Hamer zijn ervan overtuigd dat waterstof als schone energiedrager een grote impact kan maken op de energietransitie. Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en zijn continu op zoek naar duurzame oplossingen binnen onze activiteiten. Wij bouwen en onderhouden al jaren LNG stations, maar we zijn ook bezig met waterstof als energiedrager, daarom vinden wij het belangrijk om te investeren in projecten zoals de Eco-Runner.
Ook hebben wij een Petrotec pomp uit de nieuwe AXON-lijn op onze stand. De pompen van Petrotec voldoen aan alle eisen die aan een moderne pomp gesteld mogen worden. Ze zijn veilig, gebruiksvriendelijk, zien er goed uit en zitten vol met innovatieve vindingen. De Petrotec AXON 5000 is voorzien van een groot multimedia touchscreen, onderhoudsvriendelijk, geschikt voor geïntegreerde DIT en heeft filters met aftap.
Wij informeren u graag over de verschillende soorten duurzame brandstoffen en denken graag met u mee voor de beste oplossing.
Registratie voor een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs kan via deze link: https://bit.ly/3GP07rI