fbpx

Werktuigbouw

Voor veel projecten gebruiken we unieke, projectspecifieke onderdelen. Deze onderdelen maken wij intern op maat. De projectleiders, ingenieurs en lassers van de afdeling Werktuigbouw werken nauw samen om kwalitatieve, duurzame en innovatieve oplossingen voor u te ontwikkelen. Onze ervaren ingenieurs ontwerpen de nodige onderdelen, die vervolgens in onze eigen werkplaats van 1000 m² worden gefabriceerd. Onze projectleiders zorgen voor een soepel verloop en het naleven van strakke deadlines.

Projectspecifieke onderdelen

Als er geen standaardoplossing voorhanden is voor een bepaald project, maken wij zelf unieke onderdelen op maat. Deze onderdelen worden in onze werkplaats in Apeldoorn ontworpen en gefabriceerd. Onze werkplaats biedt zelfs voldoende ruimte om grote installaties prefab bouwen, die vervolgens ter plaatse bij de opdrachtgever door onze monteurs worden geïnstalleerd. Door deze manier van werken kunnen we de hinder voor onze klanten tot een minimum beperken.

Werktuigbouwkundige installaties

Naast projectspecifieke ontwerpen worden ook compleet op maat gemaakte installaties ontworpen en gefabriceerd, bijvoorbeeld een lekbak voor een IBC. Deze wordt op maat gemaakt voor de klant en eventueel in onze eigen spuiterij in de gewenste (bedrijfs-)kleur gespoten.

Omdat wij het volledige proces, van ontwerp tot en met de uitvoering, intern kunnen uitvoeren, zonder andere partijen te moeten inschakelen, kunnen wij onze op maat gemaakte producten tegen een scherpe prijs aanbieden.