fbpx

Werkplaatsinrichting

Hamer kan u een volledig pakket diensten aanbieden voor uw werkplaatsinrichting.  Naast het verstrekken van het nodige advies, kunnen wij uw plannen ook uitvoeren. Hamer heeft al diverse kleine en grote turnkeyprojecten opgeleverd, waarbij we het volledige ontwerp en de montage van de werkplaats voor onze rekening namen.

We kunnen alle benodigde materialen voor een snelle en efficiënte uitvoering van de werken leveren. Maar eenmaal uw werkplaats ingericht, laten we u niet aan uw lot over. Onze afdeling Service & Onderhoud staat 24/7 voor u klaar. Deze monteurs zijn gespecialiseerd in het snel oplossen van elk probleem.

Advies voor uw werkplaatsinrichting

Hamer heeft voor diverse klanten complete werkplaatsinrichtingen ontworpen en geïnstalleerd. De ervaring die we hierbij hebben opgedaan, delen we graag met u om voor u de optimale werkplaats te ontwerpen.

Complete uitvoering

U kunt bij ons terecht voor advies, maar u kunt de volledige inrichting van uw werkplaats of garage ook aan ons overlaten. Samen met u gaan we aan tafel zitten om de inrichting tot in de puntjes met u te bespreken en volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften. Zodra u 100% tevreden bent, gaan onze monteurs aan de slag om uw werkplaats te monteren.

Levering werkplaatsbenodigdheden

Wilt u zelf uw werkplaats inrichten? Is er iets aan vervanging toe? Of wilt u uw huidige werkplaats uitbreiden? De verkoopafdeling van Hamer (Hamer Direct) kan alle benodigdheden voor een werkplaats leveren. Hier kunt u ook terecht voor het bestellen van reserve- en vervangonderdelen. Desgewenst kunnen wij u ook een complete nieuwe installatie leveren, die u vervolgens zelf kunt installeren.

Service & onderhoud

Hulp nodig? Een vraag? Onze medewerkers van de afdeling Service, onderhoud en technisch beheer staan zeven dagen per week, dag en nacht voor u klaar om uw probleem op te lossen.