fbpx

Service, Onderhoud & Technisch Beheer

Wij zorgen voor de service, het onderhoud en de wettelijke inspecties van de technische installaties die we hebben gebouwd. Maar we onderhouden ook technische installaties die niet door ons werden geïnstalleerd. Desgewenst nemen we u het beheer van uw technische faciliteiten volledig uit handen. Om dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier te kunnen doen, beschikken we over een state-of-the-art-servicecentrum waar onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaan. De doorgedreven automatisering zorgt voor een transparant inzicht in de actuele status en exploitatiekosten van uw technische bedrijfsmiddelen.

Snelle en adequate service dankzij

  • 24/7-servicecentrum
  • Gebouwenbeheer
  • Uitstekend opgeleide servicemonteurs
  • Uitgebreid wagenpark met kwaliteitsgereedschap
  • Monteurs met servicetablets
  • Veiligheid op de eerste plaats

24/7-servicecentrum

Ons centrale servicecentrum bevindt zich in Apeldoorn. Hier beantwoorden onze ervaren medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week uw oproepen. Zij proberen problemen direct telefonisch op te lossen en plannen in overleg met u het benodigde service- en onderhoudswerk.

Gebouwenbeheer

Wij kunnen het volledige beheer van uw technische faciliteiten, zoals uw datacenter, tankstation of fabriek, van u overnemen. Ons automatiseringssysteem garandeert een transparant inzicht in de actuele status en exploitatiekosten van uw technische bedrijfsmiddelen.

Uitstekend opgeleide, gecertificeerde servicemonteurs

Onze medewerkers zijn allround service- en onderhoudsmonteurs en bovendien echte specialisten, die over de nodige ervaring en opleiding beschikken. Ze volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen, installaties en werkmethoden. Onze monteurs verplaatsen zich in perfect uitgeruste servicewagens, die speciaal ingericht zijn voor hun werkzaamheden.

Veiligheid voorop

Voor Hamer komt veiligheid op de eerste plaats. We werken volgens de hoogste normen en eisen en zijn VCA**-gecertificeerd.

Storing melden? 

Klik hier of bel naar +32 3 722 16 05