fbpx

Installatietechniek

Dankzij onze uitgebreide ervaring in installatietechniek kunnen wij u een totaalpakket aanbieden: wij ontwerpen, installeren en onderhouden al uw installaties. Op die manier kunnen wij u maximaal ontzorgen.

Totaalaanbieder in installatietechniek

Hamer is met ruim 500 medewerkers al lang geen traditioneel installatiebedrijf meer. Sinds 1938 is het bedrijf uitgegroeid tot totaalaanbieder in de techniek met een ruime expertise. Door de krachten van onze verschillende disciplines te bundelen zijn we als geen ander in staat met onze klant mee te denken en een mooie installatie neer te zetten.

Omdat we alle noodzakelijke expertise en middelen in eigen beheer hebben, kunnen we snel en efficiënt werken met een minimum aan hinder voor onze opdrachtgevers. Hamer beschikt over een grote fabricagehal waar veel onderdelen van een installatie kunnen worden geprefabriceerd. Dit zorgt voor een aanzienlijke verkorting van de benodigde installatietijd ter plaatse, waardoor onderbrekingen van de processen van de klant tot een minimum wordt herleid.

Ontwerp, advies en installatie

Of het nu gaat om een relatief eenvoudige installatie of een multidisciplinaire oplossing, u mag van ons innovatieve en duurzame oplossingen verwachten, uitgevoerd met kwaliteitsproducten en uitstekende nazorg en servicedienstverlening.

Service, onderhoud & technisch beheer

Eenmaal de technische installatie geïnstalleerd, nemen wij ook het onderhoud voor onze rekening. Maar we onderhouden ook technische installaties die niet door ons werden geïnstalleerd. Desgewenst nemen we u het beheer van uw technische faciliteiten volledig uit handen.