fbpx

IBC- & Tankverhuur/verkoop

Als u tijdelijk of voor een langere periode brandstof moet kunnen opslaan voor projecten, bouwlocaties, evenementen of calamiteiten, kunt u bij onze afdeling IBC & Tankverhuur terecht voor oplossingen voor bovengrondse brandstofopslag. Het IBC- en tankverhuur en- verkoopaanbod bestaat uit een ruim assortiment bovengrondse tanks en IBC’s die allemaal voldoen aan de geldende regelgeving, zoals Kiwa en ADR.

Vrijblijvende aanvraag IBC huren/kopenibc en tankverhuur

De extra voordelen:

  • Inzicht in het vloeistofniveau (kostenbesparend)
  • Traceerbaar (kostenbesparend en terug te vinden na diefstal)
  • Stapelbaar (ruimtebesparend)
  • Verstevigd en stootbumper

Waarom een IBC of tankopslag huren?

Alle opslagmiddelen in het Hamer IBC en tankverhuur programma worden gebouwd en onderhouden volgens de geldende wet- en regelgeving. Of u nu een tank of IBC voor 1 dag nodig heeft, een week, een maand of zelfs langer. Wij denken mee met uw situatie en adviseren u bij uw wensen. Natuurlijk kunt u bij ons ook een IBC of tank voor bovengrondse brandstofopslag kopen. Klik hier om contact op te nemen of mail naar: ibcverhuur@hamer.net.

Transport gehuurde IBC’s en brandstoftanks

Een gehuurde IBC of opslagtank wordt door ons snel en vakkundig binnen 48 uur (in overleg binnen 24 uur) op de door u gewenste locatie geleverd. Onze voertuigen van de afdeling IBC en tankverhuur zijn uitgerust met grote hydraulische kranen met een groot bereik.

Uitvoeringen IBC’s en tanks

Elke IBC uit het IBC en tankverhuurgamma wordt geleverd in de door u gewenste uitvoering en kan eveneens worden aangekocht. IBC’s kunnen geleverd worden met 12V-, 24V- en 230V-pompen met digitale volumemeter, filterset, afgifteslang en automatisch afslaand pistool met swivel.

De IBC’s kunnen ook worden gebruikt om brandstof voor een aggregaat op te slaan. In dat geval wordt de IBC geleverd met een handpompset en de nodige zuig- en retourleidingen. De tanks uit het IBC- en tankverhuurgamma zijn verkrijgbaar met verschillende volumes en een in overleg geplaatste pompset.

Logistieke voordelen en besparingen

Onze IBC’s kunnen worden uitgerust met een op afstand uitleesbaar inhoudsmeetsysteem en beschikken over een traceersensor. Zo weet u op elk ogenblik waar uw IBC zich bevindt en wat zijn inhoud is! Hierdoor vermijdt u onnodige verplaatsingen van uw brandstofleverancier.

Huur/koop aanvraag