fbpx

Opslag gevaarlijke stoffen

Hamer levert en installeert diverse installaties voor de opslag van chemische en/of gevaarlijke stoffen. De op- en overslag van chemicaliën of andere schadelijke stoffen is onderworpen aan strenge veiligheidseisen. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving die betrekking heeft op de opslag van chemische stoffen en garanderen u een strikte hantering.

Opslag chemicaliën en gevaarlijke stoffen

Hamer biedt maatwerk voor de opslag van chemicaliën. We werken altijd nauw samen met de opdrachtgever om de optimale installatie aan te bieden. Onze projectleiders hebben een uitgebreide kennis van installatietechniek en chemische opslag. Onze installaties voldoen altijd aan de strengste normen en eisen om de veiligheid van u en uw omgeving te kunnen waarborgen.

Om de bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren, assembleren wij onze installatie zoveel mogelijk in onze werktuigbouwhal in Apeldoorn. Hier beschikken we over moderne apparatuur die beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Diversiteit aan projecten

Hamer is geen onbekende naam in de chemische industrie. Zo hebben we, bijvoorbeeld, twee zwavelzuurtanks met een inhoud van 450 m3vervangen bij Univar in Zwijndracht. Bij Croda Nederland hebben we dan weer twee roestvrijstalen tanks van 12 meter hoog met een inhoud van 76 m3 geplaatst voor de opslag van stearine.

Voor Brenntag heeft Hamer een ondergronds tankenpark gebouwd voor de opslag van industriële chemicaliën. Behalve het tankenpark hebben we ook het complete RVS 314 leidingwerk inclusief leidingbrug aangelegd en de doseerruimte ingericht. Om onze hoge kwaliteitsnormen te waarborgen, werd gebruikgemaakt van een lasrobot voor het röntgenlassen van het rvs-leidingwerk.