fbpx

Brandstofoplossingen

Hamer is al jarenlang een toonaangevende specialist op het gebied van brandstofoplossingen. Het plaatsen van tankinstallaties en de bouw van complete (turn-key) tankstations behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningaanvraag, de sanering, de bouw, de installatie en de inrichting, maar bieden u ook de nodige service en onderhoud.

Hamer biedt oplossingen voor alle gangbare brandstoffen, alternatieve brandstoffen, AdBlue, Liquid Natural Gas (LNG), Compressed Natural Gas (CNG) en waterstof. Daarnaast hebben wij ons ook toegelegd op de installatie van laadpalen en snellaadpalen voor elektrisch aangedreven voertuigen.

Het bouwen van een tankinstallatie of een compleet tankstation is een uitdagend werk, waarbij we voortdurend innovatieve technieken en producten gebruiken en waar kwaliteit, veiligheid en milieu in combinatie met een strakke tijdplanning de belangrijkste factoren zijn. Een kolfje naar de hand van onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Omdat wij al onze technische installatieactiviteiten (en kennis) hebben geïntegreerd in één productgroep, kunnen wij onze klanten discipline-overstijgende en adequate oplossingen aanbieden.

Bovengrondse of ondergrondse tankinstallaties

Hamer levert zowel boven- als ondergrondse tankinstallaties. Voor tankstations en vloeistofafgifte-installaties voorzien we meestal ondergrondse installaties; voor ‘thuistankers’, zoals transportondernemers en agrarische ondernemingen, geven we de voorkeur aan bovengrondse tankinstallaties omwille van de flexibiliteit en snelheid. Klik hier voor meer informatie over boven- en ondergrondse tanks.

Brandstofdepot

Hamer installeert niet alleen tanks voor tankstations, transportbedrijven en de agrarische sector, maar bouwt ook brandstofdepots. Naast de brandstoftechnische installaties kunt u bij ons ook terecht voor de nodige brandbestrijdingsmiddelen voor uw brandstofdepot, zoals blusschuiminstallaties. Klik hier voor meer informatie over brandbestrijding.