fbpx

Petrotec brandstofpompen voor benzinestations

INDUSTRIAL LINE                            RETAIL LINE                                  AdBlue LINE                                         LPG LINE

Hamer vertegenwoordigt Petrotec in de Benelux

Sinds zijn oprichting in 1985 is de Petrotec Group uitgegroeid tot één van de grootste producenten van geïntegreerde producten voor de brandstofsector ter wereld.

Hun hoogwaardige brandstofpompen zijn een toonbeeld van innovatieve technologie, aantrekkelijk design, duurzaamheid en flexibiliteit en vormen het uithangbord van het bedrijf. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal specifieke productlijnen: Industrieel, Retail, AdBlue en LPG. Dankzij hun uitgebreide configuratiemogelijkheden kan nagenoeg elke eis van de klant worden vervuld.

Petrotec Progress Retail line

De Petrotec Progress Retail Line is het meest gebruikte model van brandstofpomp in tankstations in de Benelux. Deze brandstofpompen zijn geschikt voor alle brandstoffen die in de Benelux beschikbaar zijn. Met hun elegante, compacte design geven ze uw “forecourt” een aantrekkelijke, moderne uitstraling. Alle Retail Line-modellen staan borg voor uitstekende prestaties, flexibiliteit, betrouwbaarheid, kostenefficiëntie en een geweldige gebruikerservaring voor uw klanten.

Download hier de Petrotec Progress Retail Line brochure

Service en onderhoud

Naast de verkoop en de installatie van Petrotec-brandstofpompen voor tankstations zorgt Hamer ook voor de service en het onderhoud van deze pompen in Nederland, België en Luxemburg.
Meer informatie over brandstofpompen en hun toebehoren vindt u onder: boven- en ondergrondse brandstoftanksbrandstofoplossingen of IBC en tankverhuur.