fbpx

HECTRONIC-tankautomaten en -tankinhoudmeetsystemen

De state-of-the-arttankautomaten en tankinhoudmeetsystemen van Hectronic® beantwoorden aan de hoogste eisen en zijn bovendien heel betaalbaar. Daarom hebben wij, als toonaangevend installateur van brandstofinstallaties en alles wat daarbij komt kijken, Hectronic in ons assortiment opgenomen. Van eenvoudige tankautomaten met magneetpasjes of contactloze transponderbediening tot geavanceerde systemen voor wireless tanken met volautomatische registratie van voertuiggegevens, kilometerstanden, chauffeurs- en tankgegevens: u vindt bij ons altijd de geschikte oplossing. Onze specialisten verstrekken u met plezier deskundig advies over systemen met MID-certificering of voor wasstraat- of vloeistoffenregistratie in autowerkplaatsen.

Hectronic-tankregistratie

Krachtige gebruikerssoftware voor een glashelder fleetmanagement en afstemming van de tankgegevens.
• U bepaalt ‘wie, wat , waar en hoe’.
• U beheert zelf alle kaarten en voertuigen (gebruikers).
• Automatisch tanken via de draadloze Petropoint-voertuigherkenning, alle tankdata worden geheel automatisch verzameld via een waterdichte tankprocedure met voertuigtags.
• Met één druk op de knop kunt u gebruikers aanmaken en blokkeren.
• Via polling worden de gegevens van alle aangesloten tankautomaten uitgelezen en opgeslagen in een quasi ‘oneindige’ database.
• U kunt alle gegevens in elk formaat naar andere bedrijfstoepassingen (SAP, AS400 …) exporteren. Hectronic-tankregistratie is wereldwijd gekend voor zijn gebruiksvriendelijkheid.

Hectronic Optilevel-tankinhoudsmeting

Hectronic Optilevel-tankinhoudsmeting is in tankstations niet meer weg te denken. De geheel elektronische sondes meten nauwkeurig de inhoud van de tank, de waterhoogte onderaan in de tank en de temperatuur van het product. Service en onderhoud zijn niet nodig: ‘just install and forget’. Optilevel wordt gekoppeld aan uw POS of tankautomaat of, via datacommunicatie, aan uw computer op kantoor. U bent op elk moment op de hoogte van uw voorraden. Wereldwijd zijn tienduizenden sondes in gebruik.
Hectronic-sensoren worden gebruikt in moderne elektronische overvulbeveiligingen in tanks en voor de low- en high-level-signalering in brandstoftanks en in de industrie.

Bekijk de video hieronder en ontdek de mogelijkheden die Hectronic biedt.